luni, 1 septembrie 2008


In si Out in moda, sezonul acesta

IN: Platfornele cu toc Stiletto- Revin in moda
Iubitoarele elegantei pariziene sunt fericite in acest sezon.. Motivul Stiletto este din nou pe podiumuri! De data aceasta in contextul atat de en vogue al platformelor ultra-feminine..
OUT: Platformele exagerat de masive- A trecut sezonul look-ului future
Avizat de la inceput doar persoanelor cu o silueta filiforma, si niste picioare exagerat de lungi, platformele exagerat de masive sunt asociate mai degraba unui look prea futurist..Sezonul acesta, ele au lasat locul pantofilor Stiletto, de o feminitate calda.

IN:Accentele stylish de dantela- Sunt binevenite in acest sezon, fie ca iti impodobesc discret colierul de perle,fie ca ai ales o bluza de dantela neagra, in combinatie cu un taior rigid.
OUT: Texturile grele de brocart,velur,sau catifea - este sezonul reveriei, al jocului si al feminitatii.

IN Ciorapii tricotati a la Rodarte- Varianta de ciorapi tricotati si desirati este ultra-chic!
Cine s-ar fi gandit ca o pereche de ciorapi tricotati si desirati, ar putea fi atat de chic, in contextul unei tinute lejere, de matase, plina de stralucire. Este un contrast perfect, care pune in valoare atat frumusetea tinutei, cat si eleganta staturii.
OUT Ciorapii-plasa - Nu ii scoateti din budoar!
Frivoli si sofisticati, adauga un aer de vampa unei tinute. Sunt chic si confera o tusa puternica unei tinute cuminti dar alura de femme-fatale este passe..

IN:Colierele supradimensionate
Daca sunt din materiale organice, confera personalitate unui look minimalist, si se asorteaza perfect unor botine sculpturale. Daca sunt viu-colorate, sau stralucitoare, te vor scoate din anonimat la orice petrecere.
OUT:Gablonturile delicate
Este sezonul accesorizarii opulente.Nimicurile stralucitoare confera un look ieftin.




Niciun comentariu: