marți, 23 septembrie 2008






Toamna se poarta orice...






Toamna este anotimpul teluric, anotimpul contopirilor, în care însăşi moda devine ludica, eclectică. În cel mai fashion sezon, apogeul sevelor, răcoarea luminoasă a toamnei te îndeamnă să fii avangardistă, să te exprimi, să te simţi mereu în lumina reflectoarelor. Toamna îmbracă. Toamna aceasta podiumurile dictează lux, culoare şi creativitate. Designerii promovează ţinute lejere, cu texturi luxoase, aducând în prim-plan opulenta senzuala a satinului, cu grafisme picturale, în nuanţe imperiale de violet şi auriu, casmirul luxos, şi atât de controversată dantela.


Cuvântul de ordine în acest sezon este Melanj..melanjul inteligent de culori ,texturi şi accesorii este cheia unui look impecabil, iar toamna aceasta, mai mult ca oricând, designerii dau mână liberă creativităţii, propunând linii complementare.Astfel, la New York podiumurile au fost invadate de o infuzie de culoare, grafisme florale şi texturi satinate.La Milano, dantela îşi rafinează romantismul delicat,şi senzualitatea exacerbata în ţinute de o eleganta structurală, asociată cu accesorii statement, pentru un look ultra-elaborat.


Feminitatea milaneza este transpusa şi în ţinute din catifea, brocart şi tweed. Simplitatea dezarmantă este personificată în cea mai elegantă manieră pe podiumurile Franţei.Iar în mijlocul tuturor acestor tendinţe este Femeia.. simplă, transparentă, spirituală, naturală..reflectând eleganta în toate formele ei.


Niciun comentariu: