duminică, 12 aprilie 2009Rochii de seara Atelier Bien Savvy
Contraste senzuale, texturi opulente, croieli inovative, accente indraznete si detalii pline de atitudine , asa s-ar putea portretiza, pe scurt, noua colectie Atelier Bien Savvy de Rochii de seara. Este o incursiune rafinata intr-un univers oniric, unde aspiratiile spre desavarsire in eleganta capata sens...Este o invitatie dincolo de orice clisee ale esteticului, o treapta superioara in insasi evolutia brand-ului.

Colectia isi incepe povestea cu o suita de piese clasice, puternice, conturand personalitatea liniei - Micuta Rochie Neagra, intr-o reinterpretare extrem de sexy si sofisticata, menita sa accentueze voluptatea formelor feminine si Rochia micro midi sustinuta de un contrast indraznet, si o croiala plina de atitudine. Lirismul pictural al discursului fashion este sustinut apoi de piese cu adevarat unice, concepute pentru a incanta si a intriga deopotriva. Sunt Rochii de seara ce se topesc de-a lungul formelor feminine, starnind pasiuni ascunse, rochii din matase, sustinute de bretele delicate, punctand siluete prelungi, cu detalii aluzive. Detaliile high-glam sunt picurate cu discretie, nimic nu este ostentativ, rochiile sunt invaluite intr-o aura narcotica de vis si imaginatie obsesiva.Fiecare piesa de seara este discret marcata de un erotism aparte, conceput pentru a se contopi cu farmecul Femeii Insasi. 

Din punct de vedere cromatic, colectia este alcatuita din tonuri saturate, profunde, de negru petrol, verde opal, mov ametist, rosu rubin sau golden seducator.
Nu lipsesc detaliile cu irizatii, pentru un plus de glamour, iar stralucirea lame-ului, este delicat echilibrata de detalii brodate, cu un puternic iz aristocratic.

Reinventand stilul intr-un mod romantic, baroc si inovativ deopotriva, colectia este fara indoiala o lista de must-have-uri, pentru doamne care cred in puterea lor de seductie.

Niciun comentariu: