vineri, 22 august 2008

Barbatul din oglinda- Shopping la masculin

Eliberat din trecutul lui stilistic nedefinit, agresiv si neglijent, si repus in scena alaturi de o serie de neologisme cu sufixul "sexual",devenite deja stereotipuri, barbatul contemporan isi asuma in mod oficial statutul de brand-addicted, bine ancorat in realitatile urbane, si porneste intr-o sesiune de shopping inteligent.
Barbatul 2008-2009 are o preferinta pentru detalii subversive, taieturi incisive, croieli riguroase, si linii neo-clasice. Afiseaza o linie sofisticata, eleganta si foarte masculina. Mizeaza pe etichetele clasice, iar garderoba sa are ca piese de rezistenta- trenciul, eventual reinterpretat in varianta de maestru a lui Martin Margiela, pantalonul denim si sacoul retro in carouri .
Ochelarii stil aviator sunt o alegere fireasca, iar must-have-urile sale in acest sezon sunt: Cardiganul negru Zegna, vesta din bumbac a la Gaillano si camasa vintage Oxford-style.
Iar pentru a-si personaliza declaratia de stil, va renunta la telefonul Vertu, in favoarea unui Tag Heuer Meridiist, extravagant si pretios, asemeni unui ceas, si va fi gasit intr-un local retras, alaturi o sticla de bere Schlitz.




Niciun comentariu: