duminică, 17 august 2008



Negrul revine!



Toamna aceasta, noul negru este.. Negrul ! De la posete la botine si accesorii, clasicul negru ramane esenta seductiei, in viziunea creatorilor,si in acest sezon.
Povestea de toamna aduce in prim-plan siluetele misterioase, fluide, de o perfectiune grafica asemeni unui desen de designer. Se poarta orice de la negrul textural, din lurex rigid, pana la texturi fluide, catifelate si romantice,dar si tricotaje vintage si stofe de o sobrietate austera
Negrul toamnei se imbraca cu o nonsalanta sexy, afisand o feminitate matura, foarte fashion.
Femeia toamnei 2008 stie sa poarte tinutele ultra-feminine, promovate pe podium de Emporio Armani sau Vera Wang ,cu aceeasi eleganta cu care poarta un taior auster, de inspiratie masculina, promovat de Bottega Veneta... stie sa poarte acei pantaloni super slim de Milano, cu aceeasi atitudine cu care poarta jachetele din matase, si fustele creion...Femeia acestui sezon este sofisticata, aristocratica, si isi pipereaza tinutele cu accente country, carora le adauga note boem-chic.Carourile Brittish sunt singurele ce concureaza cu nuantele catifelate de negru, in materie de stil,in acesta toamna.De la DKNY pana la Karen Walker, carourile cafenii, foarte brittish, fac furori in randul fashionistelor.
Pentru a te transforma intr-o Aparitie, tinutele negre se asezoneaza cu accesorii vintage din argint, din cufarul bunicii si cu o pereche de botine sculpturale..so chic!







Niciun comentariu: