luni, 25 august 2008

Femeia Mango vs Femeia Cavalli
...una este stilată, alta este însăşi definiţia Stilului..una este trendy, alta este un trendsetter. Una iubeşte schimbarea,cealaltă adora eleganta şi îşi alimentează necesitatea de frumos din esenţele tari ale luxului absolut.
Generic vorbind, Femeia Mango vs Femeia Cavalli este însăşi descrierea unui fenomen socio-cultural complex, ilustrând o interesantă faţadă a emancipării feminine..Pentru că o incomodă, dar inerenta întrebare în contextul conceptului de brand, atât de agresiv promovat în media, este.. femeie Mango, Zara &Co sau Femeie Cavalli, Lanvin &Co. Şi inevitabilele..Investeşti în Artă? Sau preferi replici la preţuri mici? Ai o garderobă sezonieră? Sau un dressing cu piese pe care le-ai putea lăsa moştenire?
Structural vorbind, analiza ar putea continua..Femeia Cavalli sau Femeia Comme des Garcons? Exhibiţionism sau exclusivism? Haine unicat sau haine branduite ostentativ? Atitudine Eco sau slăbiciune pentru opulenţă?
Lumea fashion tinde spre un echilibru în care Frumuseţea capăta conştiinţa..Haideţi să ne personalizăm garderobele, şi să renunţăm la atât de ternul total look..
Pentru că moda este un fenomen social, iar noi formăm o societate de femei cu preferinţe elevate, manifestând o creativitate fascinantă.


Niciun comentariu: